Kan du virkelig lære tai chi fra en DVD / video?


Dr. Paul Lam
Skal noen bruke en tai chi DVD eller video? og hvorfor?

Tai Chi for osteoporose er utviklet for å hjelpe mennesker med osteoporose å forbedre sine forhold og andre aspekter av helseBøker er uvurderlige i læring, men DVD / video har fordeler over bøker for å lære tai chi. Det sies at et bilde er verdt tusen ord og en DVD / video, som har mange bevegelige bilder, må være verdt mange ganger mer enn det.

Selvfølgelig, uten det skrevne ordet, ville tai chis kunst ikke vært så vellykket videreført til vår nåværende generasjon, så ingen vil nekte det uvurderlige bidrag som bøkene har gjort - og kan fortsatt gjøre - for å lære Tai Chi.

Imidlertid er verdien av DVD / video ennå ikke fullstendig verdsatt. Historien forteller oss hvor uvurderlig de egentlig er. Teknologi er her for å berike og lette vår læring.

Gjennom årene har jeg blitt inspirert fra å se på DVDer, videoer og filmer av kjente tai chi-eksperter, som Cheng Men Ching. Jeg finner også at å se meg selv på video, hjelper meg med å forbedre ferdighetene mine og filme studentene mine, hjelper dem til å se seg bedre og dermed forbedre deres tai chi.

Så kan man virkelig lære tai chi fra en DVD / video?

Ja, hvis DVD / video er godt konstruert. Gjennom årene har tusenvis av mennesker som har lært tai chi fra våre DVDer og videoer, og har gjort betydelige forbedringer i mange aspekter av deres helse. En psykiater, fortalte meg at han har blitt mer avslappet etter å ha lært Tai Chi for Arthritis-programmet fra min DVD, og ​​så la han til: "