2. Kan du lære Tai Chi fra en DVD?

«Ja, du kan, jeg har møtt mange mennesker som gjorde så strålende.» Dr Lam

© Tai Chi Productions 2007. Alle rettigheter reservert. Du kan kopiere denne artikkelen til utdanningsformål, men ikke for kommersiell gevinst. For eksempel kan du gi en kopi av denne artikkelen for din avgift, betalende studenter og konferansedeltakere, forutsatt at du ikke tar betalt for det.

Bøker er uvurderlige i læring, og uten dem ville vårt samfunn aldri utvikle seg til hvor vi er nå. Instruktør DVD har betydelige fordeler over bøker, spesielt når du lærer en bevegelsesbasert øvelse som tai chi. Mine nyeste DVDer er designet som virtuelle leksjoner, du føler deg som om du er med meg i klassen min. Du har ekstra fordeler enn mine klassedeltakere - du kan stoppe meg når som helst, gjenta deler og du kan gå til et hvilket som helst segment du ønsker.strand
 
I disse DVDene vil jeg veilede deg, trinn for trinn, gjennom hver bevegelse. Jeg vil lære deg skjemaene fra forskjellige vinkler - med nærbilder, repetisjoner og diagrammer, mens du deler hver form i små seksjoner, slik at du kan følge med med letthet. Gjennom leksjonene vil jeg forklare tai chi prinsippene og hvordan de skal brukes til å forbedre tai chi.
 
På slutten av DVD-en viser jeg hele settet med både front- og baksidevisning, slik at du kan følge meg og øve med meg så ofte du ønsker.
 
Gjennom årene har jeg møtt mange mennesker som har lært tai chi fra mine instruksjonsdvd og får god nytelse og bedre helse. Du kan lese virkelige historier om dem på min månedligeNyhetsbrev. En dame fortalte meg at hennes leddgikt forverres og føler seg gammel, da lærte hun min Tai Chi for leddgikt gjennom min DVD. Hun sier at hennes leddgiktssmerter var lettet og energisk og nå nyter livet hennes igjen - hun slutter med "Jeg er 99 år gammel."TCA 220new
 
Naturligvis er den ideelle måten å lære, å ha den beste læreren, den beste boken og den beste DVDen. Mange fortalte meg at de ville lære mer fra en godt produsert DVD enn en dårlig lærer. En godmåten å finne ut er å prøve den!
 
 
Fordeler med DVDer
 • Du kan gjenta samme bevegelse så ofte som du trenger.
 • Du finner kanskje ikke en lærer som passer deg. Men du kan prøve mange DVDer.
 • En god DVD kan supplere leksjonene dine mest effektivt
 • Det er relativt billig å kjøpe
 • Du kan endre DVDen din når som helst. Det er lettere å sammenligne DVDer enn lærere.
 • Det gir deg muligheten til å jobbe med noen av de beste instruktørene.
 • Du kan se inspirerende forestillinger fra god DVD.
 • Du er fri til å velge din favoritt lærestil.
 • De kan brukes som læringshjelp sammen med ansikt til ansikt undervisning.
 • Du kan gå over poeng fra klassen din som du har glemt.
 • En godt produsert DVD tok enorm tid, energi, lidenskap, kompetanse og kostnad, du kan få alle fordelene med svært liten kostnad.

 

Mer informasjon:TCE DVD Cover220

 
Denne artikkelen kan leses i Arabic