En melding fra Dr. Paul Lam

 

Hei og velkommen!

Rundt 1974 da jeg ble uteksaminert fra medisinsk skole, ble min artritt verre. Jeg tok opp Tai Chi for å hjelpe meg med å håndtere tilstanden. Det har vært livsforandring og er fortsatt for meg. Tai Chi har forvandlet livet mitt og gjort meg i stand til å nyte min valgte og travle livsstil. Jeg har sett de samme imponerende resultatene med tusenvis av mennesker gjennom årene. Tai Chi belønner de som hjelper seg selv.Dr Paul Lam på Tai Chi for Diabetes instruktørene treningskurs i Indiana USA 2006Jeg liker å trene Tai Chi og har alltid en oppfordring til å dele den med andre.

Rundt 1993 spurte en elev meg om han kunne lage en video av meg til å bruke som læringsverktøy. Det startet meg på veien til å lage instruksjonsvideoer, derfra begynte jeg å produsere DVDer, skrev bøker om undervisning og Tai Chi og har av 2015 produsert mange bestselgende titler over hele verden.

Vårt oppdrag er å produsere nyttig materiale som gir deg bedre helse, livskvalitet og Tai Chi-nivå. Du finner våre instruksjons DVDer lett å følge, veldig brukervennlige og effektive. Teamet vårt er veldig spent på å motta en rekke positive tilbakemeldinger via e-post, brev og fra mange mennesker jeg møtte rundt om i verden. Tusen takk!

Produksjonen av kvalitetsmateriale krever mye tid, samt en koordinert innsats fra ulike eksperter - Tai Chi-teamet, medisinske og filmende fagfolk. Det er et arbeid av lidenskap og kjærlighet fra teamet vårt. Vi er veldig stolte av vårt arbeid og er veldig glade for å få noen forslag til forbedring.
 

Våre produkter er tilgjengelige rundt om i verden med hovedkontor lokalisert i min hjemby - Sydney. Føl deg fri til å kontakt meg eller vårt kontor på service@taichiproductions.com for eventuelle henvendelser.

Jeg gleder meg til å møte deg en dag i mine globale workshops.
 

Beste hilsen,

Paul Lam

Dr. Paul Lam, pensjonert familie lege direktør, Tai Chi for Health Institute Tai Chi Productions
 
Relatert artikkel: